Monikonesimulaattori

Raivaussaha­simulaattori

Raivaussahasimulaattorilla harjoittelet raivaussahan käyttöä, taimikon hoitoa ja aluskasvuston raivausta virtuaalisessa ympäristössä. Erilaisia työtekniikoita voidaan harjoitella ja testata simulaattorilla tarvittaessa useitakin kertoja. Harjoitusten toistettavuus tehostaa oppimista ja parhaiden työtekniikoiden tunnistamista.

Raivaussahasimulaattori

Ominaisuudet ja lisävalinnat

  • Täysin VR-laseille suunniteltu ratkaisu.
  • Toimitus sisältää kannettavan tietokoneen, VR-lasit ja raivaussahan kahvoja jäljittelevän ohjaimen vyöllä.
  • Simulaattorilla kustomoitu kuljetuslaatikko, jossa laitetta voidaan kuljettaa turvallisesti.
  • Ominaisuuksia, jotka mahdollistavat mm. jätettävien puiden etäisyyden hahmottamisen ja helpottavat pohjapinta-alan laskentaa.

Simulaattori on monipuolinen koulutusväline

Järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua koulutusta

Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston, jonka avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata kuljettajakohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 12 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita alkaen laitteen hallinnan perusteista aina turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn todellisuutta vastaavissa tilanteissa.

Lue lisää SimTrainerista

Suoritusten kattava raportointi

Simulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, ja luo harjoituksen loputtua automaattisesti raportin, jota voidaan hyödyntää suorituksen monipuoliseen arviointiin. Kun harjoitukset pisteytetään, suoritusraporttiin saadaan automaattinen hyväksyntä-/hylkäys-merkintä, jolloin kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suorituksen pääkohdat ja tuloksen. Harjoituksen pisterajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Takaisin ylös