Monikonesimulaattori

Puutavara-autosimulaattori

Creanexin puutavara-autosimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan uudelle tasolle. Simulaattorilla opiskelija pääsee harjoittelemaan sekä puutavara-auton kuljettamista että nosturin käyttöä monipuolisessa harjoitusmaastossa. Oppilaat voivat harjoitella esimerkiksi työmaaharjoituksia, nosturin hallintaa tai yksittäisiä työvaiheita, kuten puukuorman purkamista tai nippujen kuormaamista.

A picture of a simulated log truck in a forest road ready to load logs.
Picture of a simulated log truck loading logs on a warehouse yard.

Puutavara-autosimulaattori

Ominaisuudet ja lisävalinnat

  • Sisältää simuloidun kuormainvaa’an.
  • Todelliseen paikkaan perustuva harjoitusmaasto, jossa kaupunkialuetta ja suuri metsätieverkosto.
  • Mahdollisuus kolmentyyppiisin ohjaimiin; mini-, 2- ja 4-vipuohjaimet.
  • Kolme alustavaihtoehtoa; liikealusta, pyörillä liikkuva staattinen alusta ja pöydälle sijoitettava kevytsimulaattori.
  • Mahdollisuus myös VR-laseihin.

Simulaattori on monipuolinen koulutusväline

Järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua koulutusta

Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston, jonka avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata kuljettajakohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 40 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita alkaen koneen hallinnan perusteista aina turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn todellisuutta vastaavissa työtilanteissa.

Lue lisää SimTrainerista

Suoritusten kattava raportointi

Simulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, ja luo harjoituksen loputtua automaattisesti raportin, jota voidaan hyödyntää suorituksen monipuoliseen arviointiin. Kun harjoitukset pisteytetään, suoritusraporttiin saadaan automaattinen hyväksyntä-/hylkäys-merkintä, jolloin kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suorituksen pääkohdat ja tuloksen. Harjoituksen pisterajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Yksi simulaattori voi sisältää useita eri kone- ja ajoneuvo­simulointeja

Samalla Creanex-monikonesimulaattorilla voidaan harjoitella yhden tai useamman koneen tai ajoneuvon käyttöä. Simulaattorialustaan on mahdollista vaihtaa polkimet ja ohjaimet harjoiteltavan työkoneen tai ajoneuvon mukaan, jolloin yksi simulaattori voi sisältää jopa 12 erilaista ajoneuvoa ja konetta.

Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista

Takaisin ylös