Monikonesimulaattori

Puimuri­simulaattori

Creanexin puimurisimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan uudelle tasolle. Simulaattorin sisältämät kattavat harjoituspaketit ja monipuoliset harjoitteluympäristöt mahdollistavat tehokkaan koulutuksen.

Harvester working on the field
Harvester unloading on the field

Puimurisimulaattori

Ominaisuudet ja lisävalinnat

  • Kolme alustavaihtoehtoa; liikealusta, pyörillä liikkuva staattinen alusta ja pyödälle sijoitettava kevytsimulaattori.
  • Mahdollisuus myös VR-laseihin.

 

Simulaattori on monipuolinen koulutusväline

Järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua koulutusta

Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston, jonka avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata kuljettajakohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 10 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita alkaen koneen hallinnan perusteista aina turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn todellisuutta vastaavissa työtilanteissa.

Lue lisää SimTrainerista

Suoritusten kattava raportointi

Simulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, ja luo harjoituksen loputtua automaattisesti raportin, jota voidaan hyödyntää suorituksen monipuoliseen arviointiin. Kun harjoitukset pisteytetään, suoritusraporttiin saadaan automaattinen hyväksyntä-/hylkäys-merkintä, jolloin kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suorituksen pääkohdat ja tuloksen. Harjoituksen pisterajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Yksi simulaattori voi sisältää useita eri kone- ja ajoneuvo­simulointeja

Samalla Creanex-monikonesimulaattorilla voidaan harjoitella yhden tai useamman koneen tai ajoneuvon käyttöä. Simulaattorialustaan on mahdollista vaihtaa polkimet ja ohjaimet harjoiteltavan työkoneen tai ajoneuvon mukaan, jolloin yksi simulaattori voi sisältää jopa 12 erilaista ajoneuvoa ja konetta.

Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista

Takaisin ylös