Creanex-monikonesimulaattorit

Valmiit simulaattorit nopeasti käyttöön

Creanex tarjoaa maanrakennus-, metsä-, logistiikka- ja maatalousalan oppilaitoksille uuden sukupolven ratkaisuja työkonekoulutuksen toteuttamiseen.

Illustration of a person driving a simulator.

Koulutussimulaattorin avulla työkoneiden ja ajoneuvojen käyttöä harjoitellaan mahdollisimman aidon tuntuisessa tilanteessa.

Simulaattorikoulutus

Virtuaalinen koulutusympäristö on tehokas ja turvallinen tapa oppia

Virtuaaliset koulutusympäristöt helpottavat ja tehostavat opetusta, sillä oppiminen on todellista, mutta mahdolliset vahingot koneelle ja ympäristölle tapahtuvat virtuaalimaailmassa. Simulaattorilla erilaisia tilanteita voidaan harjoitella virtuaalisesti ja turvallisesti useaan kertaan, jolloin kuljettajalla on laaja tuntemus koneen eri toiminnallisuuksista. Tehtävien vaikeustaso kasvaa koulutettavan edetessä koulutuspolulla, mikä vahvistaa motivaatiota.

Creanex-monikonesimulaattori on kattava koulutustyökalu, sillä samalla laitteella voidaan harjoitella yhden tai useamman koneen tai ajoneuvon käyttöä. Simulaattorialustaan on mahdollista vaihtaa polkimet ja ohjaimet harjoiteltavan työkoneen tai ajoneuvon mukaan. Yksi simulaattori voi sisältää jopa 12 erilaista ajoneuvoa ja konetta. Creanex-simulaattorit tukevat myös VR-teknologiaa.

A picture of a person adjusting the electronic wiring of a simulator.

Tehostettua oppimista simulaattorilla

Koulutussimulaattorit sisältävät

  • koulutustilanteiden asettamien vaatimusten pohjalta rakennetut harjoitusmaastot
  • monipuolisia harjoitustilanteita
  • kattavan raportoinnin, jota voidaan hyödyntää suoritusten arviointiin ja kehityksen seurantaan
  • tuen yksilöidyille opintopoluille ja itsenäiselle opiskelulle
  • mahdollisuuden Workseed LMS -oppimisalustan integrointiin.

SimTrainer-koulutuksen­hallintaohjelmisto

Kaikki Creanex-monikonesimulaattorit sisältävät SimTrainer-koulutuksenhallintaohjelmiston, joka koostuu oppilaan oppimisympäristöstä sekä kouluttajan hallintatyökalusta. SimTrainerin avulla kouluttajan on helppo hallinnoida käyttäjiä, kursseja ja seurata oppilaiden edistymistä.

Lue lisää SimTrainerista

Ota yhteyttä

Kimmo Rintala

Simulaattoripalvelut

kimmo.rintala@gofore.com

+358447552949

Takaisin ylös