Monikonesimulaattori

Pyöräkuormaaja­simulaattori

Creanexin pyöräkuormaajasimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu, jonka avulla opetus tuodaan uudelle tasolle. Simulaattorilla opiskelija pääsee harjoittelemaan koneen kuljettamista ja käyttöä turvallisessa ja monipuolisessa ympäristössä. Simulaattorin kattava harjoituspaketti sisältää eritasoisia harjoituksia rakennustyömaalla ja kiinteistönhoidon tehtävissä.

Picture of a simulated wheel loader moving earth on a construction site.
Picture of a simulated wheel loader on a construction site.

Pyöräkuormaajasimulaattori

Ominaisuudet ja lisävalinnat

  • Sisältää harjoituksia kauhan ja trukkipiikkien käyttöön.
  • Monipuolisia harjoitustilanteita kaupungissa rakennustyömaalla tai erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä.
  • Kolme alustavaihtoehtoa; liikealusta, pyörillä liikkuva staattinen alusta ja pöydälle sijoitettava kevytsimulaattori.
  • Mahdollisuus myös VR-laseihin.

Simulaattori on monipuolinen koulutusväline

Järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua koulutusta

Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston, jonka avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata kuljettajakohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 30 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita alkaen koneen hallinnan perusteista aina turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn todellisuutta vastaavissa työtilanteissa.

Lue lisää SimTrainerista

Suoritusten kattava raportointi

Simulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, ja luo harjoituksen loputtua automaattisesti raportin, jota voidaan hyödyntää suorituksen monipuoliseen arviointiin. Kun harjoitukset pisteytetään, suoritusraporttiin saadaan automaattinen hyväksyntä-/hylkäys-merkintä, jolloin kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suorituksen pääkohdat ja tuloksen. Harjoituksen pisterajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Yksi simulaattori voi sisältää useita eri kone- ja ajoneuvo­simulointeja

Samalla Creanex-monikonesimulaattorilla voidaan harjoitella yhden tai useamman koneen tai ajoneuvon käyttöä. Simulaattorialustaan on mahdollista vaihtaa polkimet ja ohjaimet harjoiteltavan työkoneen tai ajoneuvon mukaan, jolloin yksi simulaattori voi sisältää jopa 12 erilaista ajoneuvoa ja konetta.

Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista

Takaisin ylös