Monikonesimulaattori

Henkilöauto­simulaattori

Creanexin henkilöautosimulaattorilla opiskelija pääsee harjoittelemaan erilaisia liikennetilanteita turvallisessa ja monipuolisessa ympäristössä. Harjoitusten toistettavuus tehostaa oppimista, mikä antaa kuljettajalle hyvät lähtökohdat ennen oikeaan liikenteeseen siirtymistä. Simulaattorilla voidaan harjoitella myös yllättäviä tilanteita, joita oikealla ajoneuvolla on mahdotonta harjoitella.

Van with a trailer leaving a yard of a warehouse

Henkilöautosimulaattori

Ominaisuudet ja lisävalinnat

  • Sisältää henkilöauton lisäksi pakettiauton perävaunulla.
  • Simuloitu kaupunki sisältää kaikki tärkeimmät liikennetilanteet, kuten tasa-arvoiset, etuoikeutetut ja liikennevaloristeykset.
  • Monikaistaisia ja yksisuuntaisia teitä kaupungissa sekä pakollisia pysähtymisiä.
  • Sisältää henkilöautolle riskientunnistamiskoulutuksen (pimeänajon sekä liukkaan ajon).
  • Kolme alustavaihtoehtoa; liikealusta, pyörillä liikkuva staattinen alusta ja pöydälle sijoitettava kevytsimulaattori.

Simulaattori on monipuolinen koulutusväline

Järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua koulutusta

Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston, jonka avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata kuljettajakohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 20 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi ajoharjoittelun eri osa-alueita ajoneuvon hallinnan perusteista aina turvalliseen ja tehokkaaseen ajamiseen todellisuutta vastaavissa liikennetilanteissa.

Lue lisää SimTrainerista

Suoritusten kattava raportointi

Simulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, ja luo harjoituksen loputtua automaattisesti raportin, jota voidaan hyödyntää suorituksen monipuoliseen arviointiin. Kun harjoitukset pisteytetään, suoritusraporttiin saadaan automaattinen hyväksyntä-/hylkäys-merkintä, jolloin kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suorituksen pääkohdat ja tuloksen. Harjoituksen pisterajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Yksi simulaattori voi sisältää useita eri kone- ja ajoneuvo­simulointeja

Samalla Creanex-monikonesimulaattorilla voidaan harjoitella yhden tai useamman koneen tai ajoneuvon käyttöä. Simulaattorialustaan on mahdollista vaihtaa polkimet ja ohjaimet harjoiteltavan työkoneen tai ajoneuvon mukaan, jolloin yksi simulaattori voi sisältää jopa 12 erilaista ajoneuvoa ja konetta.

Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista

Takaisin ylös