Monikonesimulaattori

Kaivinkone­simulaattori

Creanexin kaivinkonesimulaattori on tehokas ja kustannuksia säästävä työkalu maanrakennuksen koulutukseen. Simulaattorin kattava harjoituspaketti sisältää eritasoisia ja monipuolisia harjoituksia aina puomin käsittelystä isompiin työmaaharjoituksiin. Turvallisessa ympäristössä suoritettu simulaattoriharjoittelu tarjoaa opiskelijalle erinomaiset valmiudet siirtyä harjoittelemaan oikean kaivinkoneen ohjaamoon.

Picture of a simulated excavator loading a truck.
Picture of a simulated excavator with wheels.

Kaivinkonesimulaattori

Ominaisuudet ja lisävalinnat

  • Sisältää aidon kaivinkoneen kaltaiset hallintalaitteet.
  • Saatavilla sekä tela- että pyöräalustainen kaivinkonesimulaattori.
  • Kolme alustavaihtoehtoa; liikealusta, pyörillä liikkuva staattinen alusta ja pöydälle sijoitettava kevytsimulaattori.
  • Simulaattoriin saatavilla Novatron Xsite® PRO -perustason 3D-koneohjausjärjestelmä, jota käytetään kosketusnäytöllä.

 

Simulaattori on monipuolinen koulutusväline

Järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua koulutusta

Koulutuksenhallintaan olemme kehittäneet SimTrainer-ohjelmiston, jonka avulla koulutukseen on helppo luoda selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata kuljettajakohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää valmiiksi yli 40 monipuolista simulaattoriharjoitusta. Harjoituksissa käydään läpi työskentelyn eri osa-alueita alkaen koneen hallinnan perusteista aina turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn todellisuutta vastaavissa työmaatilanteissa.

Lue lisää SimTrainerista

Suoritusten kattava raportointi

Simulaattori kerää käyttäjän jokaisesta liikkeestä tietoa, ja luo harjoituksen loputtua automaattisesti raportin, jota voidaan hyödyntää suorituksen monipuoliseen arviointiin. Kun harjoitukset pisteytetään, suoritusraporttiin saadaan automaattinen hyväksyntä-/hylkäys-merkintä, jolloin kouluttaja pystyy yhdellä silmäyksellä tarkastamaan suorituksen pääkohdat ja tuloksen. Harjoituksen pisterajojen muuttaminen ja uusien harjoitusten luominen onnistuu myös vaivattomasti.

Yksi simulaattori voi sisältää useita eri kone- ja ajoneuvo­simulointeja

Samalla Creanex-monikonesimulaattorilla voidaan harjoitella yhden tai useamman koneen tai ajoneuvon käyttöä. Simulaattorialustaan on mahdollista vaihtaa polkimet ja ohjaimet harjoiteltavan työkoneen tai ajoneuvon mukaan, jolloin yksi simulaattori voi sisältää jopa 12 erilaista ajoneuvoa ja konetta.

Kysy lisää laajennusmahdollisuuksista

Takaisin ylös